img

ShadeOne Twister-Sail

ShadeOne Twister-Sail svojim jednostavnim dizajnom slobodno plutajućeg jedra oplemenjuje svaku fasadu. Može se montirati na gotovo svaku površinu. "Jedro" ima odlična svojstva samočišćenja. Namatanje i odmatanje je bez napora.

PergoKlima

Bioklimatska samonosiva pergola s profinjenim i inovativnim dizajnom sa parametrijskim odvodom vode za ispuštanje kišnice u okomite stupove. Krov je od aluminijskih oštrica (22cm x 4cm) koje se mogu orijentirati od 0 ° do 140 ° zajedno s brtvama i bočnim odvodima. Struktura može pružiti potpunu ili djelomičnu zaštitu od sunca, savršenu klimatizaciju, osigurati sklonište od kiše i tako postati pravi životni prostor.

Maksimalne dimenzije pojedinačne strukture su 4,5 m x 8 m s 4/6 stupova od 20cm x20 cm. Ugrađen je linearni motor s malim naponom. Dostupne opcije s LED svjetlima ili zavjesama generiraju sinergiju između novih i postojećih okruženja, nudeći svaki put individualna i originalna rješenja. Nosivi stupovi dopuštaju integriranje klasičnih vertikalnih sjenila i staklenih vrata.